Results 1 to 17 of 17
  1. #1
    RC Champion zoraduntov's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    California
    Posts
    2,603

    Rpm = No Sway Bars

    Why dont the RPM suspension arms allow for jato sway bars ?

  2. #2
    RC Champion
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    CT
    Posts
    1,051
    becuase they don't see the need to have them on. in all reality they are mounted to far in they don't relly do anything, put on the thickest sway bar and see how much they effect the car
    www.freewebs.com/davesjato,Axial.28 jato bukuPOWER

  3. #3
    RC Turnbuckle Jr.
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Broomfield,Colorado
    Posts
    3,367
    you can drill a hole, put in a screw and use swaybars, I have seen that done before. I think they did it because it would have made the suspension arm design more complex costing more money to make them and risk having a common weak point on a-arms they garuantee against breakage
    I memorized pi to 200 digits!

  4. #4
    RC Champion zoraduntov's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    California
    Posts
    2,603
    I'll just leave them off then..
    So they really dont do anything ???(sway bars)

  5. #5
    RC Turnbuckle Jr.
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Broomfield,Colorado
    Posts
    3,367
    If you have a 3.3 you should know, I dont I was messing with a new 3.3 at LHS the swaybars didnt seem to do as much as I expected, but maybe the thicker ones are good for something, if you just bash UI dont think you really need them
    I memorized pi to 200 digits!

  6. #6
    RC Turnbuckle Jr.
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    California in the YAY AREA!
    Posts
    4,343
    there is no need for sway bars on the jato.
    No more money for rc trucks I got 1:1 truck

  7. #7
    RC Racer
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    194
    I can't even notice any difference really.

  8. #8
    RC Turnbuckle Jr.
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Oregon
    Posts
    5,177
    They are really un needed a emaild rpm about it and they said you dont need them.
    ⓘ ⓐⓝⓣ ⓣⓗⓘⓝⓚ ⓞⓕ ⓐⓝⓨ ⓣⓗⓘⓝⓖ ⓖⓞⓞⓓ ⓣⓞ ⓦⓡⓘⓖⓗⓣ ⓗⓔⓡⓔ

  9. #9
    RC Competitor
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    74
    if you really want them on you can put them on with zip ties

  10. #10
    RC Racer
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    strasburg,PA
    Posts
    138
    i dont know why they don't, but i wish they did because i love my sway bars and would like rpm arms
    -Jato2.5
    -Micro-T
    -Redcat Volcano STX (hah)

  11. #11
    RC Competitor
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    54
    http://img.photobucket.com/albums/v3...U/100_2350.jpg

    Just use a zip tie you can see it in the picture,simple,easy and it works

    Edited for image size. Please keep all images at or below 640 x 480 pixels. -cooleo
    Last edited by cooleocool; 06-15-2008 at 06:54 AM.

  12. #12
    RC Racer
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    194
    Quote Originally Posted by hughlangpu
    http://img.photobucket.com/albums/v337/HUPHLUNGPU/100_2350.jpg

    Just use a zip tie you can see it in the picture,simple,easy and it works

    Edited for image size. Please keep all images at or below 640 x 480 pixels. -cooleo
    Do you drive that thing? Its so clean!
    Last edited by cooleocool; 06-15-2008 at 06:55 AM.

  13. #13
    RC Competitor
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    54
    LOL,yea I drive it,the pic was taken right after I had done all my mods to it when it was still new.

  14. #14
    RC Turnbuckle Jr.
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    California in the YAY AREA!
    Posts
    4,343
    lol that is a nice looking jato!
    No more money for rc trucks I got 1:1 truck

  15. #15
    RC Champion zoraduntov's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    California
    Posts
    2,603
    thats a good idea ...
    the zip tie looks good .. thanks
    can you post a pic of the front sway bar ?
    Last edited by zoraduntov; 06-14-2008 at 10:18 AM.

  16. #16
    RC Competitor
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    54
    Its a little tight in there and also hard to see and get a pic of.

    http://img.photobucket.com/albums/v3...U/100_2715.jpg

    http://img.photobucket.com/albums/v3...U/100_2714.jpg

    http://img.photobucket.com/albums/v3...U/100_2712.jpg

    Edited for image size. Please keep all images at or below 640 x 480 pixels. -cooleo
    Last edited by cooleocool; 06-15-2008 at 06:55 AM.

  17. #17
    RC Champion zoraduntov's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    California
    Posts
    2,603
    thanks for the pics?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •