Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 40 of 44
  1. #1
    RC Qualifier
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Maryland
    Posts
    557

    Tapatalk problems?

    Ever since the change last night, every time I open Tapatalk it tries to auto log in like 100 times then says I have to wait 15 minutes to try again. Anybody have this problem?

  2. #2
    Marshal ksb51rl's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Northern NJ
    Posts
    20,527
    It is a known issue and it will be addressed.
    Alt-248 on the number pad =

  3. #3
    RC Turnbuckle Jr. Cameron's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Edmonton, Alberta
    Posts
    3,663
    Had the same issue, i deleted my Traxxas Tapatalk account and relinked to it and it works fine. didnt even have to log in again.
    (RAH) (AH) + [ROMA (1+MA)] + (GA) + (OOH)(LA)

  4. #4
    RC Qualifier
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Maryland
    Posts
    557
    Quote Originally Posted by Cameron View Post
    Had the same issue, i deleted my Traxxas Tapatalk account and relinked to it and it works fine. didnt even have to log in again.
    ok thanks. I figured if I started fresh it would work.

  5. #5
    RC Turnbuckle Jr. Cameron's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Edmonton, Alberta
    Posts
    3,663
    It got rid of the login issue anyways. Cant seem to quick reply to anything with Tapatalk4 right now.
    (RAH) (AH) + [ROMA (1+MA)] + (GA) + (OOH)(LA)

  6. #6
    RC Champion mrtwohands's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Warner Robins, Georgia
    Posts
    1,835
    Quote Originally Posted by Cameron View Post
    Had the same issue, i deleted my Traxxas Tapatalk account and relinked to it and it works fine. didnt even have to log in again.
    I tired the same thing. No go for me also.

  7. #7
    RC Turnbuckle Jr. Cameron's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Edmonton, Alberta
    Posts
    3,663
    strange. mine logs me in just fine after delting my account and redoing it.

    just have no quick reply option.

    Im sure the bugs will be worked out before too long.
    (RAH) (AH) + [ROMA (1+MA)] + (GA) + (OOH)(LA)

  8. #8
    RC Turnbuckle Jr. DiggerPede's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Texas, ChevronPhillips Chemical Plant along the Gulf Coast
    Posts
    7,176
    I'm not having luck loggin in either. I tried a few times and did what Cameron said.
    Weak Revenge
    Strong Forgive
    Intelligent Ignore

  9. #9
    Marshal ksb51rl's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Northern NJ
    Posts
    20,527
    Quote Originally Posted by DiggerPede View Post
    I'm not having luck loggin in either. I tried a few times and did what Cameron said.
    Likewise.
    Alt-248 on the number pad =

  10. #10
    RC Enthusiast
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    45
    Hope they get the issue fixed soon.. I also can't log in from tapa talk 4..

  11. #11
    RC Turnbuckle Jr. DiggerPede's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Texas, ChevronPhillips Chemical Plant along the Gulf Coast
    Posts
    7,176
    Quote Originally Posted by Midnyteryder196 View Post
    Hope they get the issue fixed soon.. I also can't log in from tapa talk 4..
    Yep sammo here!! BTW did you pick up TapaTalk 4 for 99 ??
    Weak Revenge
    Strong Forgive
    Intelligent Ignore

  12. #12
    RC Enthusiast
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    45
    Quote Originally Posted by DiggerPede View Post
    Yep sammo here!! BTW did you pick up TapaTalk 4 for 99 ??
    yes I did! Lol . had the beta version, n wen I saw it was .99 I was like yup gotta get that

  13. #13
    RC Qualifier
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    749
    my tapatalk is also messed up and wont let me log in

  14. #14
    RC Qualifier
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    532
    Same problem here. At least we can log in on the site directly. Is there an ETA for a Tapatalk resolution?

  15. #15
    RC Champion OlorinTharkun's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    near Farmington NM
    Posts
    1,229
    Quote Originally Posted by DiggerPede View Post
    I'm not having luck loggin in either. I tried a few times and did what Cameron said.
    Same here. No luck loggin', better return the chainsaw...
    What broke, uh, needs upgrading now?

  16. #16
    RC Turnbuckle Jr. Greatscott's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    N. Idaho... Da Sticks!
    Posts
    7,612
    Yeah, deleting Traxxas and relinking it didn't work eather. Most annoying!
    Submarine Qualified, Chief Inducted, Navy Retired

  17. #17
    RC Champion No One's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Minnesota
    Posts
    1,186
    Having issues too!
    Slash 4x4
    Stampede 4x4
    Stampede 2WD

  18. #18
    RC Qualifier
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    532
    I sent both Traxxas and Tapatalk a message through Twitter. I encourage others to do the same. The squeaky wheel gets the grease.

  19. #19
    RC Turnbuckle Jr. Petertje60's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Rotterdam, Netherlands
    Posts
    8,620
    I have the idea that Traxxas already knows that the issue is there but that they have no solution yet. I wonder if spamming via different media will get the issue solved any faster.
    Nobody is born with experience

  20. #20
    RC Turnbuckle Jr. Greatscott's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    N. Idaho... Da Sticks!
    Posts
    7,612
    Quote Originally Posted by Petertje60 View Post
    I have the idea that Traxxas already knows that the issue is there but that they have no solution yet. I wonder if spamming via different media will get the issue solved any faster.
    Likely not, but it makes some people feel better...

    Is this a Traxxas issue, or a Tapatalk issue? Thinking about looking for another app.
    Submarine Qualified, Chief Inducted, Navy Retired

  21. #21
    RC Turnbuckle Jr. Petertje60's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Rotterdam, Netherlands
    Posts
    8,620
    It's probably the combo Tapatalk/vBulletin. Maybe a driver or plugin that needs an update or some configuration changes. Forum software changes rather frequently and so does Tapatalk. Can be quite a pain for forum support.
    Nobody is born with experience

  22. #22
    RC Qualifier
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    749
    man the problem still is going on for me today

  23. #23
    RC Turnbuckle Jr. DiggerPede's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Texas, ChevronPhillips Chemical Plant along the Gulf Coast
    Posts
    7,176
    Quote Originally Posted by Greatscott View Post
    Likely not, but it makes some people feel better...

    Is this a Traxxas issue, or a Tapatalk issue? Thinking about looking for another app.
    Have you tried the new Tapatalk 4. I like it much better than the older version.

    I still have yet to login. Hopefuly they get this sucker panned out. I miss getting my notifications on the run. LOL
    Weak Revenge
    Strong Forgive
    Intelligent Ignore

  24. #24
    Marshal ksb51rl's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Northern NJ
    Posts
    20,527
    Tapatalk is now working!
    Alt-248 on the number pad =

  25. #25
    RC Qualifier
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Maryland
    Posts
    557
    Not for me

  26. #26
    RC Turnbuckle Jr. Cameron's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Edmonton, Alberta
    Posts
    3,663
    Im still getting the same error. I can view the forum, but cannot reply.
    Deleted it and reinstalled it and its the same thing still. So no change for me.
    Using Tapatalk4
    (RAH) (AH) + [ROMA (1+MA)] + (GA) + (OOH)(LA)

  27. #27
    Marshal ksb51rl's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Northern NJ
    Posts
    20,527
    Quote Originally Posted by Cameron View Post
    Im still getting the same error. I can view the forum, but cannot reply.
    Deleted it and reinstalled it and its the same thing still. So no change for me.
    Using Tapatalk4
    It is down again. I wouldn't bother deleting and reinstalling. The issue is with the Traxxas forum permissions (or w/e) and not with the Tapatalk app. When it comes up again I'd guess all you'll have to do is log in.

    I told y'all they were working on it.
    Alt-248 on the number pad =

  28. #28
    RC Turnbuckle Jr. Cameron's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Edmonton, Alberta
    Posts
    3,663
    Sounds good
    (RAH) (AH) + [ROMA (1+MA)] + (GA) + (OOH)(LA)

  29. #29
    Traxxas Employee Nitro Chicken's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Chicken coop
    Posts
    6,552
    It should be working now
    "Fortunately son, I says fortunately I keep my feathers numbered for just such an emergency!"
    Foghorn Leghorn

  30. #30
    RC Turnbuckle Jr. DiggerPede's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Texas, ChevronPhillips Chemical Plant along the Gulf Coast
    Posts
    7,176
    Quote Originally Posted by Nitro Chicken View Post
    It should be working now
    Thanks, i'm fixing to try it again.
    Weak Revenge
    Strong Forgive
    Intelligent Ignore

  31. #31
    RC Racer
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    238
    not working here

  32. #32
    Marshal ksb51rl's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Northern NJ
    Posts
    20,527
    It is working for me now. (Posted via Tapatalk.)
    Alt-248 on the number pad =

  33. #33
    RC Enthusiast
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    45
    Yay! They finally got it fixed!

    Its all about the DROID MAXX HD

  34. #34
    RC Champion OlorinTharkun's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    near Farmington NM
    Posts
    1,229
    Working for me now. Yeah!
    What broke, uh, needs upgrading now?

  35. #35
    RC Turnbuckle Jr. DiggerPede's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Texas, ChevronPhillips Chemical Plant along the Gulf Coast
    Posts
    7,176
    Yep finally working for me to!!

    Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 4
    Weak Revenge
    Strong Forgive
    Intelligent Ignore

  36. #36
    RC Champion
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Wisconsin
    Posts
    1,664
    Working great now!
    Land of the free?

  37. #37
    RC Qualifier
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Maryland
    Posts
    557
    Woo hoo!!! Tapatalk is back!

  38. #38
    RC Turnbuckle Jr. Greatscott's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    N. Idaho... Da Sticks!
    Posts
    7,612
    What ever plug-in, gadget, widget, and fidget they had to install, adjust, modify, or rectify seemed to do the trick!!!!

    Don't know if I like the new Tapatalk interface though...
    Submarine Qualified, Chief Inducted, Navy Retired

  39. #39
    RC Turnbuckle Jr. Cameron's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Edmonton, Alberta
    Posts
    3,663
    Quote Originally Posted by Greatscott View Post
    What ever plug-in, gadget, widget, and fidget they had to install, adjust, modify, or rectify seemed to do the trick!!!!

    Don't know if I like the new Tapatalk interface though...
    4 looks better in dark mode. i never used anything prior to 3 so the change from 3 to 4 wasn't so bad for me.
    (RAH) (AH) + [ROMA (1+MA)] + (GA) + (OOH)(LA)

  40. #40
    RC Qualifier
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    749
    Works for me now!!

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •