Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    RC poster
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    13

    New slash owner problem

    Hello just got a platinum. Took it out the box put the reciever in accidentally plugged in the esc, and steering in top 2 plugs and turned it on . Then realized it was wrong changed it to the correct channels and what I get is everything turns on and works for 10 seconds then reciever light goes red flashes steering shakes back and forth by itself but work off controller no throttle and reciever is hot

  2. #2
    RC poster
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    13
    Just tried again turn on works for 10 sec then red light on reciever car go nuts speed control glades red green all over place throttle goes on off reel fast steering shakes like crazy and speed control get hot

  3. #3
    RC Enthusiast
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    22

  4. #4
    RC poster
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    13
    Nicad and lipo does same thing

  5. #5
    RC Enthusiast
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    28
    Check your recovery and make sure everything is plugged in the correct ports. Is all I can think off

  6. #6
    RC poster
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    13
    Yea I checked steering is in 2nd port 1 and SC IN port 2. It seems like as soon as reciever gets red hot this happens

  7. #7
    RC Enthusiast
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    28
    Did you buy it new. Sounds like the esc may be on the fritz. Contact traxxas they may replace it or give instruction on how to fix or reset the esc

  8. #8
    RC poster
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    13
    Would plugging esc into reciever in wrong slot burn up esc

  9. #9
    RC Enthusiast
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    22
    Quote Originally Posted by ScaryRC View Post
    Did you buy it new. Sounds like the esc may be on the fritz. Contact traxxas they may replace it or give instruction on how to fix or reset the esc
    No it will not.

  10. #10
    RC Enthusiast
    Join Date
    Jun 2016
    Posts
    22
    Brand new? Call Traxxas.

  11. #11
    RC Qualifier RiderZ's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Planet Earth
    Posts
    419
    Rebind the tx and rx.
    Traxxas Slash Platinum Edition

  12. #12
    RC poster
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    13
    Rebounds fine just won't last more than 10 sec before it's turns red and the speed control goes red green and the motor sputters and steering goes crazy

  13. #13
    RC Turnbuckle Jr. El Sob's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Indianapolis
    Posts
    14,175
    Have you tried resetting that transmitter also? A call to Traxxas support would really be your best bet. Good luck!
    Member of the 10,000 + posts club! Here to help!

  14. #14
    RC Enthusiast
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    21
    I bought a new slash a couple of days ago, it was doing weird things sort of like that, then i did a Re- bind of the tx/rx and now it seems fine.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •