Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    RC poster
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    3

    Firmware Update not working

    I have a XMaxx 8S (Upgraded with the Kit) and have the GPS Telemetry module installed. When I launch the app it shows the "update available" window. I select that, the update starts but at the very end it just stops and says "Connection Lost".

    Anyone else have that problem or an idea on what I could've done wrong?

  2. #2
    RC Qualifier Rich2's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Western New York
    Posts
    628
    Quote Originally Posted by JSkorzec View Post
    I have a XMaxx 8S (Upgraded with the Kit) and have the GPS Telemetry module installed. When I launch the app it shows the "update available" window. I select that, the update starts but at the very end it just stops and says "Connection Lost".

    Anyone else have that problem or an idea on what I could've done wrong?
    I had this happen to me before, now I only update at home using wireless. I don't
    even have data turned on.

    Edit: Ever have dropouts when you were on the phone..that's what happens sometimes
    using data for updating.
    Last edited by Rich2; 08-24-2017 at 08:32 PM.

  3. #3
    RC poster
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by Rich2 View Post
    I had this happen to me before, now I only update at home using wireless. I don't
    even have data turned on.

    Edit: Ever have dropouts when you were on the phone..that's what happens sometimes
    using data for updating.



    I'm updating from my phone, and with Wifi. I tried using my mobile data and that didn't work either

  4. #4
    RC Competitor
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    79
    Try with the expander disconnected. In the early days I had to do it like that. Once RX/ESC got updated properly, I could hookup the expander again and update that as well in a new update run.

  5. #5
    RC poster
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by tun0nl View Post
    Try with the expander disconnected. In the early days I had to do it like that. Once RX/ESC got updated properly, I could hookup the expander again and update that as well in a new update run.
    Thanks for the tipp, I'll try it in a few days and see if it works

  6. #6
    RC Racer
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    107
    Which way do the connectors face on the extender side. I canít get any action out of my extender.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  7. #7
    RC Racer
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    107


    Itís kinda greesey I used to seal the seals up good. All I had was axel grease


    Sent from my iPhone using Tapatalk

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •