Results 1 to 5 of 5

Thread: vxl 6s esc

  1. #1
    RC poster
    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    4

    vxl 6s esc

    I'm having problems with my esc on my e-revo 2.0.I'm running 2, 2s power hobby 5200, 7.4 volt lipos; Everytime I run it I need to reset the esc after 15 minutes of run time, this has been happening since new.PLEASE HELP

  2. #2
    RC Champion
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Brossard, QC
    Posts
    1,211
    How many C rating on those batteries?

    And any flashing lights when you "have" to reset? And by reset, you mean switch off and back on?

    How long do you run afterwards?

    Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

  3. #3
    RC poster
    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    4
    No flashing lights, just completely shuts off, recalibrate esc, then runs for another 10-15 minutes and shuts off

  4. #4
    RC Champion FnFancy's Avatar
    Join Date
    May 2016
    Location
    Los Al California
    Posts
    1,658
    Quote Originally Posted by Angry Beaver View Post
    No flashing lights, just completely shuts off, recalibrate esc, then runs for another 10-15 minutes and shuts off
    Sounds like the batteries are dumping. Are you set in lipo mode? Can you try different batteries? Is there a connection coming loose?

    Sent from my SM-N960U using Tapatalk
    Its alright son I'll fix it when you break it

  5. #5
    RC poster
    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    4
    I tried different batteries and it runs great. Thanks for the help

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •