Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    RC poster
    Join Date
    Jun 2017
    Posts
    1

    TQi reset for TRX4

    Does anyone know how do a factory reset of a tqi remote back to the original traxxas trx4 setting ....
    I was trying to adjust something and lost some of the featuresfrom the remote...help

  2. #2
    RC poster
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    Scotland
    Posts
    1
    What model do you have?
    https://traxxas.com/sites/default/fi...ual-120130.pdf
    https://www.youtube.com/watch?v=B-qcJUVCc5o

    Whilst those cover many others doesn't cover Model 6530 :-|
    On my TRX4 when I power on the ESC steering servo turns wheels left - read on other threads that a TQI reset and reclaib might do the trick haven't come across instructions for the 6530 TQI model

    Help

  3. #3
    RC Qualifier lotust251's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Long Island NY
    Posts
    281
    im in the same boat
    Slash, Stampede,Craniac,X2 TRX4 ,ford gt 4 tec 2.0

  4. #4
    RC Competitor
    Join Date
    Feb 2018
    Posts
    53
    It tells you how in the manual, I don't know the steps off hand.

  5. #5
    RC Champion
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Great Britain
    Posts
    1,034
    Did anyone find out how to reset the TX ?
    2wd Slash VXL, 2wd Slash 9t , E Maxx 2200kv ,Trx4

  6. #6
    RC Champion
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Great Britain
    Posts
    1,034
    Quote Originally Posted by SWIGIN View Post
    It tells you how in the manual, I don't know the steps off hand.
    I cant find it anywhere
    2wd Slash VXL, 2wd Slash 9t , E Maxx 2200kv ,Trx4

  7. #7
    RC Qualifier
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Northern Norway
    Posts
    868
    Quote Originally Posted by crazee horse View Post
    I cant find it anywhere
    You'll find it at the bottom of page 34 in the full manual:
    https://traxxas.com/sites/default/fi...-OM-EN-R04.pdf

  8. #8
    RC Champion
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Great Britain
    Posts
    1,034
    Well I've recently started losing my bind every time I switch tqi tx off. And when it is bound it won't link to my diff lock servos. They both recentre when I power up so I know they are fine. When I switch my tx off and hold menu and set to try to reset the controller I have no lights at all. Anybody ?
    2wd Slash VXL, 2wd Slash 9t , E Maxx 2200kv ,Trx4

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •