Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 41 to 46 of 46
  1. #41
    RC poster
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    2

    TSM update for receiver

    Today they update the Link App which provides a new Transmitter and Receiver firmware. From now on it works fine again.



    Gesendet von iPhone mit Tapatalk

  2. #42
    RC Competitor
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Lincolnshire UK
    Posts
    86
    Ok. Ill have another crack at it again when i get chance and report back. Seems like i'm not the only one having issues.

  3. #43
    RC Qualifier
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    Van. Island British Columbia
    Posts
    679
    Quote Originally Posted by pontiacHP View Post
    Hey bud!! I hope all is well! Thatís weird that the update didnít affect all receivers. I lost temp on all four of mine after the update. Yeah itís pretty cold here too. But despite the cold temps, I still manage to get mine hot.
    I sent you a pm.

  4. #44
    RC poster
    Join Date
    Jan 2019
    Posts
    4
    i did the update.
    looks good now

  5. #45
    RC Qualifier
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    Van. Island British Columbia
    Posts
    679
    All 5 updated and the temp works but the Brushed Emaxx still shows 2s not 4s and Traxxas support says it'll be fixed shortly.

  6. #46
    RC poster
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by MovieBuffoon View Post
    I can attest that as counterintuitive as it seems, going into airplane mode then turning on ONLY bluetooth *DOES WORK*.

    My theory is this. Downloading the most current version of Traxxas Link also has the data needed for the update, SO NO ADDITIONAL DATA IS NEEDED. I have no idea why wifi and/or mobile data interferes with the update, maybe some latent code in the current version makes the app try to "phone home" during the update instead of using what its got, i dont know.

    In any case, I'm an IT guy, so I was pretty methodical with this, and it does work.
    I registered here to thank everyone in this thread, especially those with success stories about putting the iphone into airplane mode. My update was stuck in a loop and even after 1 hour of waiting, never made it past a Retry #1. I finally made it through this morning and could not be happier.

    I did want to make sure this was clear because I tried something differently today. I had to put the Iphone into airplane mode BEFORE I started the Traxxas app and update process. I kept putting it into airplane after I had started the update process and it does not work. I know this still doesn't make sense for a lot of reasons, but it did work for me. I always had wifi on before and never have had an issue before.

    Thanks again for this thread and discussion!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •