Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    RC poster
    Join Date
    Mar 2020
    Posts
    1

    Blinking Red 1, 2, 3 LED's/Battery Auto ON

    After running the Maxx in my neighborhood without issue. I charge batts and attempted to go out again. When batt is plugged in, the truck turn on automatically, and goes through a sequence of 1, 2, 3 blinking red LED's. Transmitter is still connected, and servos are responsive, but no action from throttle. I've taken the ESC apart, the botton seems to be responsive and not stuck as I've read could be the problem. Any ideas?


  2. #2
    RC Champion
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    1,144
    If under the 30 day warranty call or email
    Traxxas support

    Replacements on eBay
    Jennysrc
    etc
    fabricator

  3. #3
    RC poster
    Join Date
    Mar 2020
    Posts
    2

    Dead ESC

    I had the same issue. I brought it back to my local hobby store, but they had to send the esc back to Texas for an exchange. Warrantee covered it but it does suck. Good luck

  4. #4
    RC Enthusiast
    Join Date
    Nov 2019
    Posts
    47
    Yeah my maxx 4s has been great until today. I also think it's the same issue. My ESC is probably dead (all three lights blinking), so I'm going to have to buy a new one or get a different better one. Sucks because my rig is only like 3 months old. It what it is.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •