Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    RC poster
    Join Date
    Jun 2020
    Posts
    12

    Xmaxx binding trouble

    Press receiver button and esc botton light on receiver stays on not green esc keeps blinking red slow red then blinks green fans start but not connected to radio

  2. #2
    RC Champion
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    Van. Island British Columbia
    Posts
    1,111
    I'm not understanding exactly what your trying to accomplish. If your trying to bind your rx or trying to calibrate your esc, but this might help.
    https://traxxas.com/support/video#/?...Id=0&videoId=3
    https://traxxas.com/support/video#/?...Id=0&videoId=2
    Just incase you need to do this.
    https://www.youtube.com/watch?v=B-qcJUVCc5o&t=39s

  3. #3
    RC poster
    Join Date
    Jun 2020
    Posts
    12
    Thank you sorry didn't explain well did everything it tells me to do wont bind,

  4. #4
    RC Champion Acidic01's Avatar
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    beaverton oregon
    Posts
    1,468
    Tx has batteries and on. And pressing and holding set button before you turn on tx?

    Then press and hold binding button on Rx while turning on car?

    Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

  5. #5
    RC Champion grizzly03's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Adirondacks
    Posts
    2,072
    Flux Capacitor found out that the temp sensor on the motor not connected to the Rx can cause something similar.
    Here is the thread on the same issue:forums.traxxas.com/showthread-receiver-problem

  6. #6
    RC poster
    Join Date
    Jun 2020
    Posts
    12

    Thank you will try

    Thank you will try

  7. #7
    RC Champion Acidic01's Avatar
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    beaverton oregon
    Posts
    1,468
    Quote Originally Posted by grizzly03 View Post
    Flux Capacitor found out that the temp sensor on the motor not connected to the Rx can cause something similar.
    Here is the thread on the same issue:forums.traxxas.com/showthread-receiver-problem
    Thanks for posting this I must of missed it. Good info to know.

    Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

  8. #8
    RC poster
    Join Date
    Jun 2020
    Posts
    12
    I tried this procedure didn't work tried different radio it work

  9. #9
    RC poster
    Join Date
    Jun 2020
    Posts
    12
    The binding light just stays on

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •