Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    RC Qualifier
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    964

    Can't bind old Traxxas High Output TX

    i just tried to bind my older traxxas high output 2.4 transmitter to my new xmaxx, but not having any luck.

    has anyone been able to successfully bind it or know why it cant be done?

    thanks

  2. #2
    RC Turnbuckle Jr. rag6's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Accepting requests for bashing at GREENWOOD BASHPLEX in Pittsburgh PA!! Check the thread in the track buddy forum and reply there or pm
    Posts
    15,587
    Which Rx is in the xmaxx? You must use the Rx that came with the h.o. radio.

    Sent from my moto e5 cruise using Tapatalk
    Last edited by rag6; 06-27-2020 at 12:38 PM.
    Ya can't polish fertilizer...

  3. #3
    RC Qualifier
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    964
    i didnt even know there were different versions. its just the stock one

  4. #4
    RC Turnbuckle Jr. rag6's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Accepting requests for bashing at GREENWOOD BASHPLEX in Pittsburgh PA!! Check the thread in the track buddy forum and reply there or pm
    Posts
    15,587
    The xmaxx Rx will only bind with tqi receivers

    Sent from my moto e5 cruise using Tapatalk
    Ya can't polish fertilizer...

  5. #5
    RC Champion
    Join Date
    Feb 2020
    Location
    Canary Islands, Tenerife, Spain.
    Posts
    1,229
    Quote Originally Posted by rag6 View Post
    The xmaxx Rx will only bind with tqi receivers

    Sent from my moto e5 cruise using Tapatalk
    This is the tip.

  6. #6
    RC Qualifier
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    964
    thanks rag6

  7. #7
    RC Champion
    Join Date
    Dec 2017
    Location
    Van. Island British Columbia
    Posts
    1,113

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •